Zakelijke verzekeringen
Wij kennen de zakelijke markt van binnenuit. Dankzij onze jarenlange ervaring, regionale kennis en onderscheidende aanpak bieden wij de zakelijke klant een op maat gesneden pakket aan verzekeringen dat tevens op ieder gewenst moment kan worden aangepast/uitgebreid. Onze zakelijke doelgroep is breed: zowel kleine MKB-ers als grotere ondernemingen voelen zich thuis bij ons. Voor bedrijven met twintig medewerkers maar ook voor ondernemingen waar tweehonderd mensen werken, bieden wij het meest complete pakket aan verzekeringen.
Tijd is geld
Tijd is geld: voor de zakelijke markt is tijd kostbaar, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom nemen onze experts u graag alle zorg rondom verzekeringen uit handen. Hierbij gaan wij grondig te werk: of het nu gaat om risicoanalyse en risicomanagement of zorg voor uw medewerkers, nu en in de toekomst, wij staan op alle fronten klaar om mee te denken. Inmiddels doen al meer dan tweeduizend bedrijven een beroep op onze financiële expertise.

Digitale app
Om bedrijven werk uit handen te nemen, bieden wij op korte termijn de mogelijkheid om via een digitale app kleine mutaties te regelen en schades te melden. Snel en betrouwbaar, zodat ondernemers zich gewoon kunnen bezighouden met hun corebusiness.

Persoonlijk contact
Wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om alle mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

  • de juiste balans tussen premies en risico’s
  • de best passende polisvoorwaarden
  • zeer gunstige premies
  • uitstekende begeleiding in geval van schade

Korsten Van Dieperbeek , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Korsten Van Dieperbeek vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0413 – 364 936 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Veghel.

Werkgever

Een goede werkgever beseft dat zijn medewerkers het kapitaal van zijn onderneming zijn. Werknemers moet zich betrokken maar, ook veilig voelen binnen een bedrijf.

vraag advies lees meer

Werknemers pensioen

Goed pensioenadvies is een absolute must! De regelingen rond pensioen zijn immers niet eenvoudig.

Vraag om advies Lees meer

Ondernemer

Met ons financieel advies krijgt u inzicht in de risico's die u loopt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Financieel advies maakt risico’s inzichtelijk.

vraag om advies lees meer

Links

Wij hebben een aantal belangrijke sites alvast voor u op een rijtje gezet, zodat u ze alleen hoeft aan te klikken.

vraag om advies lees meer

Employee benefits

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

vraag om advies lees meer

Verzekeringen

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement.

vraag om advies lees meer