Nieuwe e-mailadressen

Let op: Vanaf 16 juni versturen wij onze e-mailberichten aan u vanuit @rivez-zuiderhuis.nl
Geen zorgen, uw berichten aan @rivez.nl, @zuiderhuis.nl en @kvdg.nl komen nog gewoon aan bij ons

Sinds 2021 is Korsten van Dieperbeek onderdeel van Rivez Assurantiën & Risicobeheer. In 2022 zijn Rivez en Zuiderhuis met elkaar gefuseerd. Hier heeft u de afgelopen jaren waarschijnlijk niet veel van gemerkt, want ieder bedrijf heeft zijn activiteiten op dezelfde wijze voortgezet zoals zij dat altijd al deden. Ook Korsten van Dieperbeek.

Nu komt het moment dat onze organisaties nog intensiever met elkaar gaan samenwerken. We blijven gewoon zichtbaar als uw vertrouwde organisatie, dus Korsten van Dieperbeek, Rivez en Zuiderhuis en  blijven hun eigen naam en logo gebruiken. Het enige dat er vanaf 16 juni wijzigt, is dat wij allemaal een ander e-mail adres zullen gaan gebruiken. Ook Korsten van Dieperbeek. Vanaf 16 juni zullen wij u e-mailberichten gaan sturen vanuit een mailadres dat eindigt op @rivez-zuiderhuis.nl.

De reden dat wij dit doen heeft te maken met het slimmer en efficiënter inrichten van onze organisaties, waarmee wij u in de toekomst gemakkelijker, en dus ook sneller kunnen helpen.

In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat berichten aan u in uw spambox terecht komen. U kunt dit daarna voorkomen door e-mails met de e-mailextensie @rivez-zuiderhuis.nl toe te voegen aan uw ‘veilige lijst’.

Het is niet erg als u nog berichten stuurt aan onze oude e-mail adressen eindigend op @kvdg.nl, @rivez.nl of @zuiderhuis.nl; wij krijgen deze berichten de komende maanden nog gewoon binnen. Wij reageren wel vanuit ons nieuwe adres op deze berichten.

Mocht u nog vragen hebben over deze wijziging, neemt u dan gerust contact met ons op!

Algemeen

Via onze online klantenservice kunt u onder meer diverse formulieren downloaden, uw schade melden, offertes aanvragen of wijzigingen doorgeven. Op het moment dat het ú uitkomt.