Één bedrijf, één naam: Rivez-Zuiderhuis

Het is zover: de fusiebedrijven Rivez Assurantiën & Risicobeheer B.V. en Zuiderhuis Assurantiën B.V., waar ook Korsten van Dieperbeek Groep onderdeel van is, gaan vanaf nu samen verder als één bedrijf met een nieuwe naam: Rivez-Zuiderhuis. Naast ons zullen ook de kantoren van Peters Assurantiën en HG Assurantiën Brabant, vanaf nu verder gaan onder de naam Rivez-Zuiderhuis.

Gerard Groot, Algemeen Directeur: “Op de achtergrond zijn wij de afgelopen periode bezig geweest om de stappen naar deze definitieve fusie voor te bereiden. Zo werken wij inmiddels allemaal in één centraal informatiesysteem en hebben wij verschillende processen gecentraliseerd en geüniformeerd.

Nieuwe uitstraling en naam markeert route naar een toekomstbestendige organisatie
Gerard Groot vervolgt: De spreekwoordelijke kers op de taart is een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam. Hoe dat eruit komt te zien zie je op www.rivez-zuiderhuis.nl. We houden www.kvdg.nl nog even in de lucht, maar komende tijd zul je de naam en de nieuwe uitstraling van Rivez-Zuiderhuis steeds meer in het straatbeeld en online gaan terugzien.

Met deze nieuwe uitstraling laten wij zien niet bang te zijn voor vernieuwing en ontwikkeling, zonder het persoonlijke gevoel los te laten. Wij geloven namelijk, binnen alle ontwikkelingen binnen de financiële sector, dat de rol van de tussenpersoon alleen maar belangrijker wordt. Om onze relaties optimaal te kunnen blijven begeleiden, is het belangrijk om daarop voor te sorteren. Dat hebben wij altijd gedaan, in sommige gevallen al meer dan 100 jaar. De manier waarop wij dat doen, past in de huidige tijdsgeest, waarbij digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt en ook mooie kansen biedt. De juiste balans tussen persoonlijk contact en gemak voor onze klanten heeft daarin onze prioriteit.

Lokale betrokkenheid en persoonlijke aandacht blijft prioriteit
Wat niet verandert zijn onze mensen. Al onze kantoren zijn al jaren geworteld in de regio. Veel van onze collega’s wonen vaak in de buurt en daardoor weten zij, vaak bovengemiddeld, wat er speelt in hun gemeente of omgeving.  Mensen die onze relaties kennen, hun omgeving en hun persoonlijke situatie. Zij staan klaar, samen met onze andere collega’s.”

Welkom bij Rivez-Zuiderhuis!


Onze gegevens vanaf 19 juni 2024:

W: www.rivez-zuiderhuis.nl
E: info@rivez-zuiderhuis.nl
T: 088- 8000 900

Correspondentieadres:
Postbus 294
6000 AG Weert

Hoofdkantoor
Europaweg 158
5707 CL Helmond

Kantoor Veghel:
Professor Oppenheimstraat 16
5463 ED Veghel

Voor een overzicht van al onze kantoren: https://www.rivezzuiderhuis.nl/contact

KVK NUMMER       12036499
AFM NUMMER       12004748
BTW                            NL816999077B01
Bank                           NL89INGB0682872695
KIFID                         
300.002188

Algemeen

Via onze online klantenservice kunt u onder meer diverse formulieren downloaden, uw schade melden, offertes aanvragen of wijzigingen doorgeven. Op het moment dat het ú uitkomt.